logotype

Robotoperatör sökes!

SteelTech söker en ny medarbetare – en robotoperatör till vår lasersvets med placering i Alingsås. Vi är ett privatägt tillverkande företag med i dag 60 anställda som har levererat kompletta lösningar i rostfritt material till våra kunder sedan 1998. 

 

Vi söker dig som har jobbat med robotprogrammering och drift ett tag och känner dig trygg i den rollen. Vi förutsätter att du har lätt att samarbeta i team men också kan vara självgående och jobba på egen hand. Du behöver ha analytiska och kreativa egenskaper då du är en nyckelperson såväl när du tillsammans med våra utvecklare tar fram prototyper till våra kunder, som när du optimerar ditt eget dagliga arbete. Du bör också ha ett uttalat kvalitetstänk och en stark vilja att alltid leverera bästa möjliga resultat till såväl våra kunder som dina kollegor som ligger efter dig i produktionsprocessen. För närvarande jobbar vi dagskift, men tvåskift kan bli aktuellt i framtiden då efterfrågan på lasersvetsning ökar på marknaden och en kapacitetsökning kan krävas.

 

Är detta något för dig? Skicka då in din ansökan direkt. Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst på ett modernt företag med hög trivselfaktor. Vi kommer att kalla och intervjua löpande, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast till: Produktionschef Tomas Magnusson, mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tel: 0322 – 66 89 57.