logotype

Konstruktör till Steeltech

Vill du arbeta på ett internationellt bolag med fokus på produktutveckling, hög teknisk utrustningsgrad och ett gott rykte? Ta chansen och sök dig till en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Steeltech söker efter en person som kan axla rollen som konstruktör, är du den vi söker?

 

Om vår kund
Steeltech är en av Europas ledande producenter och specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade grytor, diskmaskiner, transportsystem samt är uppdragstillverkare till tillverkningsindustrin. Steeltech omsätter 125 milj. kr och har ca 85 anställda. 

 

Till Steeltech söker vi nu efter en kvalificerad konstruktör. Vi erbjuder dig ett skrivbord i nya moderna lokaler och en nyckelroll i ett ledande och stabilt bolag.

 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör har du en nyckelroll i bolaget då du kundanpassar, utvecklar och förbättrar Steeltechs produkter. Du kommer aktivt bedriva konstruktionsarbete, både på detalj- och produktnivå, inklusive framställande av 3D-modeller och ritningsunderlag. 

Konstruktionen sker i Inventor, revisionshantering i Vault och ERP-system Monitor. 

Vidare kommer du även att aktivt delta och driva projekt. Projekten drivs i projektform med representanter från övriga avdelningar inom företaget (marknad, produktion, produktplanering, service och inköp). Produktionen sitter 57 steg bort, du kommer att ha nära till dialog och samarbete.

 

Din profil
Vi söker dig med relevant erfarenhet av konstruktion och tillverkningsmetoder inom svetsade konstruktioner, tunnplåtsbearbetning och maskinbyggnad. Som konstruktör kommer du att konstruera kundanpassade maskiner för bl.a. livsmedelsindustrin. Rollen innefattar många kontaktytor även internationellt, varför du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal coh skrift. Som person är du ansvarstagande, detaljorienterad, noggrann och nyfiken. 

 

Hos oss har du nära till påverkan, direktresultat och får driva förändringsarbete! Låter tjänsten intressant?

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Effektiv. Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 17 mars. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jens Lindroth, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., mobil 0709-644 227 eller Gustav Jannerland, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., mobil 0739–856 633.

 

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.