logotype

Jobba hos oss

Just nu söker vi en ny medarbetare, men vi är alltid intresserade av engagerade och duktiga svetsare och montörer.

 

Är detta något för dig?  Då ser vi gärna att du skickar in din ansökan direkt så kan du kanske komma hit för ett förutsättningslöst möte och vi kan lägga in dig i vår mapp om vem vi ska ringa när det finns en möjlighet att anställa.

 

För fler frågor eller för att skicka in din CV kontakta:

Produktionschef Tomas Magnusson, mail:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.,
tel: 0322 – 66 89 57.

 

 


 

Kyltekniker till Steeltech- Världsledande på storköksutrustning!

SteelTech är en komplett underleverantör av hela, färdigmonterade och leveransklara lösningar åt våra kunder. Vi är också en av Europas ledande underleverantörer och specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri. Vi utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade grytor och upptiningsprodukter samt rengöringssystem.

 

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi säljbolag och agenter att trygga slutanvändarens nuvarande och framtida behov av driftsäker, energibesparande och ergonomiskt genomtänkt utrustning.

 

Vi behöver nu utöka vår framgångsrika serviceverksamhet med ytterligare en Kyltekniker. Du kommer att få möjlighet att nyttja hela din tekniska kompetens i en miljö med goda arbetskamrater och framåtanda.

 

Beskrivning av tjänsten
Steeltech ligger i Alingsås och har nyligen flyttat in i nya moderna och fräscha lokaler. Merparten av våra Kylteknikers uppdrag utförs också hos kunder i Alingsås med omnejd, men det kan även förekomma tjänsteresor med övernattning. Hos oss har du ditt egna skrivbord, servicebil, telefon och dator samt att du hanterardina ärenden och rapporterar digitalt. Vi är måna om vår personal och har ett intresse av att du via utbildning och andra kompetenshöjande aktiviteter befinner dig i framkant gällande den senast tekniken. Du kommer att arbeta med service, installation, felsökning och reparation av kylteknisk utrustning. För rätt person finns mycket goda möjligheter till utökat ansvar, större utmaningar och utveckling i vår organisation.

 

Vem är du?
För att trivas hos oss har du Kylteknisk utbildning och godkänt certifikat, kategori 1. Du behärskar Office paketet, har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du serviceinriktad och brinner för att göra våra kunder och samarbetspartner nöjda. Vidare är du driven, strukturerad och klarar av att arbeta självständigt. 

 

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Sök tjänsten redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Söder & Co. Kontaktperson Alexander Svensson, 0322-666865. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. www.soderco.se

 

 


 

Projektledare till Steeltech


Gillar du tanken på att få vara spindeln i nätet som få ansvara för vår kunds projekt från start till slut? Vill du arbeta på ett internationellt bolag med fokus på produktutveckling, hög teknisk utrustningsgrad och ett gott rykte? Ta chansen och sök dig till en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

 

Om vår kund
Steeltech är en av Europas ledande producenter och specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade grytor, diskmaskiner, transportsystem samt är uppdragstillverkare till tillverkningsindustrin. Steeltech omsätter 125 milj. kr och har ca 85 anställda.

 

Till Steeltech söker vi nu efter en projektledare. Vi erbjuder dig ett skrivbord i nya moderna lokaler och en nyckelroll i ett ledande och stabilt bolag.

 

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som projektledare är mycket varierande men kommer främst att rikta sig mot att vara den sammanhållande länken från start till slut av respektive projekt. Ditt ansvar kommer att vara att samordna och koordinera de olika avdelningarna ute i produktion och se till att projekten håller sin tidplan och levereras i tid. 

I din roll kommer det bland annat ingå:
– Skapa och följa upp tidplaner
– Ha kundkontakt
– Att vara länken mellan avdelningarna i produktion
– Produktionsplanering
– Efterkalkylering 

Uppdraget innebär en stor förmåga att samla team och få olika människor både inom Steeltech men också externa aktörer att samarbeta och bidra till projektets framgång och nöjda kunder.

 

Din profil
Vi ser att du har arbetat några år som projektledare eller liknande sedan tidigare. Som person har du god självkännedom och gillar att leda team till framgång, du har en god problemlösningsförmåga och har lätt för att förstå helheten för att kunna göra rätt prioriteringar. Vi ser att du är ansvarstagande och noggrann gällande uppföljning så att projekten blir genomförda med rätt kvalité och klara i tid. Du har lätt för att skapa förtroende och har en god social och kommunikativ förmåga.

 

Den här tjänsten kommer att börja som en uthyrning men kommer att gå över till en anställning hos kund. 

 

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Rebecca Wernersson: 073-244 49 87, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är den 8 mars 2019.

 

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

 

 


 

Konstruktör till Steeltech

Vill du arbeta på ett internationellt bolag med fokus på produktutveckling, hög teknisk utrustningsgrad och ett gott rykte? Ta chansen och sök dig till en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

 

Steeltech söker efter en person som kan axla rollen som konstruktör, är du den vi söker?

 

Om vår kund
Steeltech är en av Europas ledande producenter och specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade grytor, diskmaskiner, transportsystem samt är uppdragstillverkare till tillverkningsindustrin. Steeltech omsätter 125 milj. kr och har ca 85 anställda. 

 

Till Steeltech söker vi nu efter en kvalificerad konstruktör. Vi erbjuder dig ett skrivbord i nya moderna lokaler och en nyckelroll i ett ledande och stabilt bolag.

 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör har du en nyckelroll i bolaget då du kundanpassar, utvecklar och förbättrar Steeltechs produkter. Du kommer aktivt bedriva konstruktionsarbete, både på detalj- och produktnivå, inklusive framställande av 3D-modeller och ritningsunderlag. 

 

Konstruktionen sker i Inventor, revisionshantering i Vault och ERP-system Monitor. 

 

Vidare kommer du även att aktivt delta och driva projekt. Projekten drivs i projektform med representanter från övriga avdelningar inom företaget (marknad, produktion, produktplanering, service och inköp). Produktionen sitter 57 steg bort, du kommer att ha nära till dialog och samarbete.

 

Din profil
Vi söker dig med relevant erfarenhet av konstruktion och tillverkningsmetoder inom svetsade konstruktioner, tunnplåtsbearbetning och maskinbyggnad. Som konstruktör kommer du att konstruera kundanpassade maskiner för bl.a. livsmedelsindustrin. Rollen innefattar många kontaktytor även internationellt, varför du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal coh skrift. Som person är du ansvarstagande, detaljorienterad, noggrann och nyfiken. 

 

Hos oss har du nära till påverkan, direktresultat och får driva förändringsarbete! Låter tjänsten intressant?

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Effektiv. Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 17 mars. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jens Lindroth, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., mobil 0709-644 227 eller Gustav Jannerland, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., mobil 0739–856 633.

 

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

 

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

 

 


 

Vi söker Servicetekniker för all form av utrustning inom storkök

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning och reparation av all form av utrustning inom storkök och livsmedelsindustri. 

Vi utgår från Alingsås och utför installationer och servicearbeten både i Sverige och internationellt.

Tjänsteresor med övernattning förekommer.

Tjänsten är heltid med fast månadslön.

 

Profil
Vi ser gärna att du har en dokumenterad el- utbildning och några års erfarenhet från branschen.
Du har B-körkort
Du behärskar office paketet
Språkkunskaper i Svenska, Engelska

 

Din personlighet
Du är representativ och socialt kompetent
Du är noggrann, strukturerad och har förmåga att följa uppsatta tidsplaner.
Du är serviceinriktad och vill utveckla dina kunskaper. 
Du har lätt för att förstå kundens behov och kommer arbeta som del i ett arbetsteam.
Du är samarbetsvillig, självgående och har lätt att kommunicera.

 

Meriterande för denna tjänst är:
Vana av reparation och felsökning av storköksmaskiner.

 

Är detta något för dig? Skicka då in din ansökan direkt. Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst på ett modernt företag med hög trivselfaktor.

 

Vi kommer att kalla och intervjua löpande, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast till:

 

Service Manager
Direct: 0322-668925 | Office: +46 322 668930
+46 700 039840
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.