logotype

Goda exempel i nära samverkan med kunden

Nedan kan du ta del av ett antal goda exempel på referensjobb som vi gjort under senare år. Allt i nära samarbete med respektive kunder för att få till stånd en skräddarsydd lösning som är så optimal som möjligt enligt kundernas krav, behov och önskemål. Går du och funderar på en egen lösning – tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig på vägen. Kika in under rubriken Kontakt för att få tag på rätt person.

Kamagra omdömen har just gjort en annan doft som trevligare kamagra flashback vilket är ungefär så nära spridning Worldwide . Inte alltför svårt.

Upptiningsskåp till kryssningsfartyg

SteelTech har tillverkat upptiningsskåp till kryssningsfartyget Norwegian Escape. I början av

september 2015 kom båten till Bremerhaven efter en femdagars provtur. Johan Wahlström och Andreas Forsström har varit ombord och utbildat personalen och startat upp skåpen. Efterfrågan på Ipinium upptiningsskåp är stor och vi kommer att behöva anställa ett flertal servicetekniker under 2016 för att klara av underhållsservice och uppstart runt om i världen.

image1

 

 

 

Upptining till sjöss

 SteelTech har tillverkat upptiningsskåp till kryssningsfartyget Mein Schiff 5. Johan Wahlström och Andreas Forsström har varit ombord och utbildat personalen och startat upp skåpen. Det nya fartyget kommer att kryssa i Nordeuropa och Medelhavet under juli till oktober månad och under november i Karibien. 

mein