logotype

Projektledare till Steeltech

 

Gillar du tanken på att få vara spindeln i nätet som få ansvara för vår kunds projekt från start till slut? Vill du arbeta på ett internationellt bolag med fokus på produktutveckling, hög teknisk utrustningsgrad och ett gott rykte? Ta chansen och sök dig till en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

 

Om vår kund
Steeltech är en av Europas ledande producenter och specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade grytor, diskmaskiner, transportsystem samt är uppdragstillverkare till tillverkningsindustrin. Steeltech omsätter 125 milj. kr och har ca 85 anställda.

 

Till Steeltech söker vi nu efter en projektledare. Vi erbjuder dig ett skrivbord i nya moderna lokaler och en nyckelroll i ett ledande och stabilt bolag.

 

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som projektledare är mycket varierande men kommer främst att rikta sig mot att vara den sammanhållande länken från start till slut av respektive projekt. Ditt ansvar kommer att vara att samordna och koordinera de olika avdelningarna ute i produktion och se till att projekten håller sin tidplan och levereras i tid. 

I din roll kommer det bland annat ingå:
– Skapa och följa upp tidplaner
– Ha kundkontakt
– Att vara länken mellan avdelningarna i produktion
– Produktionsplanering
– Efterkalkylering 

 

Uppdraget innebär en stor förmåga att samla team och få olika människor både inom Steeltech men också externa aktörer att samarbeta och bidra till projektets framgång och nöjda kunder.

 

Din profil
Vi ser att du har arbetat några år som projektledare eller liknande sedan tidigare. Som person har du god självkännedom och gillar att leda team till framgång, du har en god problemlösningsförmåga och har lätt för att förstå helheten för att kunna göra rätt prioriteringar. Vi ser att du är ansvarstagande och noggrann gällande uppföljning så att projekten blir genomförda med rätt kvalité och klara i tid. Du har lätt för att skapa förtroende och har en god social och kommunikativ förmåga.

 

Den här tjänsten kommer att börja som en uthyrning men kommer att gå över till en anställning hos kund. 

 

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Rebecca Wernersson: 073-244 49 87, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är den 8 mars 2019.

 

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.