logotype

Jobba hos oss

Just nu söker vi en ny medarbetare, men vi är alltid intresserade av engagerade och duktiga svetsare och montörer.

 

Är detta något för dig?  Då ser vi gärna att du skickar in din ansökan direkt så kan du kanske komma hit för ett förutsättningslöst möte och vi kan lägga in dig i vår mapp om vem vi ska ringa när det finns en möjlighet att anställa.

 

För fler frågor eller för att skicka in din CV kontakta:

Produktionschef Tomas Magnusson, mail:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.,
tel: 0322 – 66 89 57.

 

 


 

Kyltekniker till Steeltech- Världsledande på storköksutrustning!

SteelTech är en komplett underleverantör av hela, färdigmonterade och leveransklara lösningar åt våra kunder. Vi är också en av Europas ledande underleverantörer och specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri. Vi utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade grytor och upptiningsprodukter samt rengöringssystem.

 

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi säljbolag och agenter att trygga slutanvändarens nuvarande och framtida behov av driftsäker, energibesparande och ergonomiskt genomtänkt utrustning.

 

Vi behöver nu utöka vår framgångsrika serviceverksamhet med ytterligare en Kyltekniker. Du kommer att få möjlighet att nyttja hela din tekniska kompetens i en miljö med goda arbetskamrater och framåtanda.

 

Beskrivning av tjänsten
Steeltech ligger i Alingsås och har nyligen flyttat in i nya moderna och fräscha lokaler. Merparten av våra Kylteknikers uppdrag utförs också hos kunder i Alingsås med omnejd, men det kan även förekomma tjänsteresor med övernattning. Hos oss har du ditt egna skrivbord, servicebil, telefon och dator samt att du hanterardina ärenden och rapporterar digitalt. Vi är måna om vår personal och har ett intresse av att du via utbildning och andra kompetenshöjande aktiviteter befinner dig i framkant gällande den senast tekniken. Du kommer att arbeta med service, installation, felsökning och reparation av kylteknisk utrustning. För rätt person finns mycket goda möjligheter till utökat ansvar, större utmaningar och utveckling i vår organisation.

 

Vem är du?
För att trivas hos oss har du Kylteknisk utbildning och godkänt certifikat, kategori 1. Du behärskar Office paketet, har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du serviceinriktad och brinner för att göra våra kunder och samarbetspartner nöjda. Vidare är du driven, strukturerad och klarar av att arbeta självständigt. 

 

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Sök tjänsten redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Söder & Co. Kontaktperson Alexander Svensson, 0322-666865. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. www.soderco.se