logotype

service ny

 

Vi servar all form av utrustning inom storkök

SteelTech har låtit tala om sig såsom en av Europas ledande specialister på rostfria produkter och logistik för storkök och livsmedelsindustri. Vi utvecklar, tillverkar och säljer kundanpassade grytor och upptiningsprodukter samt rengöringssystem.

 

SteelTech Service servar all slags storköksutrustning.

 

I våra servicebilar lagerför vi de vanligaste originalreservdelarna till Smart gryta, upptiningsskåp och rengöringssystem som tillverkas hos oss på SteelTech.

 

All transportutrustning och tunnel-/banddiskmaskiner är komplexa anläggningar. För att lösa kundens önskemål innehåller anläggningarna ofta kundanpassade lösningar med unika funktioner. Vi tillhandahåller även ett komplett serviceerbjudande ihop med tillhörande reservdelar för all utrustning inom storkök. Behovet av såväl akuta insatser som planerat underhåll är stort och vad är då mer naturligt och kostnadseffektivt än att vända sig till oss som kan produkterna utan och innan.

 

För att underlätta för installatören vid installation, igångkörning och utbildning av personal erbjuder SteelTech support vid installationen samt utbildning av servicetekniker.

 

Vi är övertygade om att rätt överlämnade anläggningar ger nöjdare kunder samt lägre kostnader för garantiservice.

 

Efter utfört uppdrag lämnar vi alltid tillhörande serviceprotokoll med uppgifter om produktens status och de åtgärder som vidtagits.

 

 

 

Vid önskad kontakt av SteelTech Service klicka här!